Intro

Vaste bezoekers hebben ongetwijfeld gemerkt dat ik een zwak heb voor retro computerdeuntjes. In een tijd dat het concept van een mediacenter-pc nog toekomstmuziek was, gebruikte ik mijn C64 als jukebox. Ook toen werd er al flink gepirateerd en maakte een groot aantal hackersgroepen er een sport van om zo snel mogelijk gekraakte games te verspreiden. Het leuke was dat dergelijke games voorzien waren van hippe intro's, vaak voorzien van een nog hipper muziekje. Goed, om een lang verhaal kort te maken: ene Doc Snyder heeft talloze van dergelijke intro's in een Flash-jasje gestoken (vergeet niet rechtsonder naar de volgende pagina te klikken). Tijdens het bekijken en beluisteren van illustere groepen als Hotline, Ikari en Bros ging er een groot trapgat in mijn hersenpan open en verbaasde ik me wederom over het feit dat zoveel muziek in zo weinig KB's is te proppen. Niets aan? Download dan 'Hotel', de nieuwe Moby. Of niet, natuurlijk.

Araglin Woensdag 30 Maart 2005 at 11:11 pm | | flashback

Eén reactie

Now+get+http%3A%2F%2Fwww%2Ephentermine%2Dovernight%2Ecom%2F+Phentermine+http%3A%2F%2Fwww%2Echeap%2Dadipex%2Enet%2F+Adipex+http%3A%2F%2Fwww%2Ephentermine%2Dpharmacy%2Enet%2F+Phentermine+http%3A%2F%2Fwww%2Eadipex%2Dmed%2Ecom%2F+Adipex+and+http%3A%2F%2Fwww%2Ebuy%2Dhoodia%2Dgordonii%2Enet%2F+hoodia+online%2E

Phentermine+side+effects, - 01-12-’05 14:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.