Sponstijd revisited

Het is maandag en dat betekende lange tijd Sponsdag!. Trouwe bezoekers (ik heb zowaar een aantal mailtjes van verontruste mensen ontvangen, waarvoor mijn dank!) hebben gemerkt dat het aantal pure sponsposts de laatste tijd op de vingers van een vuurwerkhand te tellen was (niet dat er niets te sponsen viel op Araglin.nl, toch?); de laatste tijd had ik het een beetje gehad met het doorspitten van virtuele achterafstraatjes. Bovendien zijn YouSendIt- en Rapidshre-links aan een gestage opmars bezig, en dat is lang niet zo leuk om te vermelden (om nog maar te zwijgen over het feit dat dergelijke links net zo snel verdwijnen als dat ze opduiken). Om er weer een beetje in te komen, heb ik even een kwartiertje mp3'tjes gesprokkeld.

Om te beginnen: de soundtrack (inclusief een filmpje) van de cultklassieker 'The Rocky Horror Picture Show', zes albums van Tori Amos (haar laatste zit er niet bij, overigens), 'Musicology' van Prince (meer in parent) en een album van No Doubt. Verder heb ik nog in de aanbieding: 'O' van Damien Rice, 'With Teeth', het nieuwe album van Nine Inch Nails, Bloc Party's 'Silent Alarm', een album van Sigur Ros en de verzamelaar 'Back to the 90's'. Tot slot: een heleboel tracks van Michael Bubl?, Bjorks 'Medulla' (rar-bestand) en als klap op de vuurpijl alle liedjes van het Eurovisie Songfestival 2005 (in wma-formaat, maar who cares). Zoals altijd: wees er snel bij ? zolang de bandbreedte strekt!

peter Maandag 06 Juni 2005 at 01:01 am | | sponstijd

twee reacties

Eindelijk weer een sponstijd!

Boefmans, - 06-06-’05 08:58

:-)

Araglin, - 06-06-’05 13:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.