Jarig

Tijd voor slingers, ballonnen en een heleboel taart! Araglin.nl bestaat namelijk vandaag precies één jaar! Een jaar met precies 395 stukjes (deze niet meegerekend) - een hoop geneuzel over muziek dus. Verbazingwekkend dat dit überhaupt wordt gelezen. Hoewel lijkt alsof dit muzieklog al jaren virtueel suddert, voelt het tegelijk aan alsof het afgelopen jaar is omgevlogen.

De komende tijd zullen er vooral onder de motorkap wat veranderingen plaatsvinden; zo wil ik al geruime tijd een scriptje installeren dat hotlinking tegengaat, ben ik aan het experimenteren met diverse tellers en is het plan om eens te gaan werken met vrolijke kleurtjes en te sleutelen aan diverse templates. Een apart tabbladenonderdeel met archieven en links lijkt me ook wel wat, zoiets als Bob van Mijn Kop Thee in elkaar heeft gesleuteld. Maar ja, ik ben geen webdesigner (integendeel zelfs!) en heb niet zo bijster veel verstand van stylesheets en php-scriptjes, dus dat kan allemaal wel even duren. Als iemand zich geroepen om mij eens uit te leggen hoe ik dit soort dingen kan implementeren; wees mijn gast!

Aan Araglin.nl verandert verder helemaal niets; ik blijf vrolijk doorloggen over de meest uiteenlopende artiesten en genres, waarbij ik niet op een decennium meer of minder kijk. Als je nog iets mist of je afvraagt waarom jouw favoriete artiest maar niet voorbijkomt: laat een reactie achter of stuur een mailtje! Op naar het volgende jaar!

peter Zaterdag 17 September 2005 at 1:43 pm | | overig

drie reacties

gefeliciteerd met dees mijlpaal! ik zie heather nova binnenkort wel langskomen gok ik. ;)

jan, (URL) - 17-09-’05 16:22

Van Harte Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan…
Natuurlijk wordt dit gelezen, er zijn namelijk meer geken op deze aardkloot met dezelfde hobby…MUZIEK…

Binnenkort komt denk ik Vangelis wel voorbij, of Pink Floyd, of Elvis Presley…
Als een gedacht aan gastschrijvers ???

peter van noort, (E-mail ) - 17-09-’05 16:38

Van harte gefeliciteerd nog met deze mijlpaal. Ik hoop hier nog vaak terug te kunnen keren. Natuurlijk is het leuk om een geinig stukje te lezen over een favoriete artiest en/of daarover een onvermoed linkje aan te treffen. Maar een van de charmes van een muzieklog als deze (en daarvan zijn er niet veel!) is natuurlijk de kans die het biedt om iets aan te treffen dat je nog niet kende en je helemaal van je sokken blaast.

ferry nijs, - 20-09-’05 11:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.