Araglin Radio (2)

Araglin Radio is nu in de lucht! Vanavond neem ik een flinke duik in het verleden om begin/medio jaren tachtig weer naar boven te komen. Op het menu staan niet de geijkte jaren tachtig-klassiekers (die je overal voorbij hoort komen), maar uptempo new romantic, new wave, neue Deutsche Welle, blitz, synthpop, 80's, vergeten o ja!-hitjes, hair metal, old skool electro en af en toe enkele lollige disco-tracks en 12-inches om met een goed gevoel het weekend in te gaan. Zorgvuldig geselecteerd, 100 procent live vanuit de befaamde Araglin Studio en naadloos aan elkaar gesmeed..

Klik hier om rechtstreeks in te schakelen – je haalt dan een playlist-bestand binnen die vervolgens wordt geopend in je mediaspeler (zoals Winamp of Windows Media Player). Lukt dit niet, bezoek dan deze pagina en klik op Listen. Wil ook dit niet werken, kopieer dan de eerste link en plak 'm rechtstreeks in je favoriete mediaspeler (vaak iets van Bestand / Open url). Geen resultaat? Installeer dan de gratis Winamp-speler, dan werkt het sowieso... Verzoekjes mogen gestuurd worden naar araglin@araglin.nl.

Edit: zo, dat was weer lekker - drie uur lang de voetjes van de vloer! Om te zien wat je gemist hebt, hier de playlist. Zulke 12-inches maken ze tegenwoordig niet meer... Volgende week een nieuwe uitzending!

peter Vrijdag 10 November 2006 at 8:58 pm | | 80s

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, vraag ik je vriendelijk om de volgende vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.